Contact

Heb je vragen? Of wil je vrijblijvend een afspraak maken voor een gesprek en een kopje thee of bakkie koffie? Liever een afspraak op jouw adres? Bel me op of stuur mij een mailtje.
Ik maak graag kennis met je!

telefoon 06 13 93 75 83
info@monqi-ontwerpenillustratie.nl

“Monique, je bent in staat geweest om weer te geven wat ik zocht, zonder dat ik wist hoe het er uit moest zien. Je hebt in het logo de beweging weergegeven die ik graag bij mijn klanten realiseer in een stijl die bij me past. Daarnaast heb je het logo op een mooie manier toegepast in een huisstijl. Je bent een professional en van vele markten thuis.”

Marco de Wit·MW Finance Solutions

“Monique heeft aan een half woord genoeg en weet creatief verbanden te leggen. Ze maakte voor mij niet alleen prachtige illustraties maar gaf mij ook inspiratie over de uitstraling van Santhee. Brainstorm, ideevorming, uitvoering, allemaal geweldig!”

Karin Kamman·Santhee

“Monique nam de tijd om met mij het gesprek aan te gaan, zij stelde meerdere vragen om erachter te komen waar Kloppende Zaken voor staat. Alle drie de ontwerpen die Monique presenteerde gaven goed weer wat ik zou willen uitstralen, echter het eerste ontwerp wat ik zag, was direct raak en raakte me. Ik beschik nu over een prachtige huisstijl, die onderscheidend, warm en kloppend is. Het past bij wat ik wil. Monique werkt zorgvuldig, plezierig en is zeer betrokken.”

Hugo van de Kamp·Kloppende Zaken

“Het fijnst van Monique is wel, dat ze zo goed vraagt en doorvraagt en kennelijk ook goed naar de antwoorden luistert, zodat ze daarna een helder beeld heeft van wie en wat je bent en wat je wilt uitstralen. Daardoor zijn de eerste ontwerpen al direct allemaal wel passend en is het nog best lastig een keuze te maken. Maar ook daarbij helpt Monique je desgewenst graag!”

Marjan de Mönnink·HoyngDeMönnink advocatuur & mediation

“Monique, je hebt voor ons een ontzettend tof logo en huisstijl gemaakt, waar de vraag die ik had perfect in is uitgekomen. Ik heb nu een logo waar ik trots op ben, waaraan ik kan zien wat RasFilm doet, maar dat ook uniek is en het juiste gevoel uitstraalt. Kortom, ik sta versteld van jouw professionele vertaalslag van vraag naar resultaat. ”

Martijn Ras·RasFilm