Skip to main content
XS SM MD LG XL

ViaTina

  • Huisstijl

Toepassingen
Print: visitekaartje
Digitaal: briefpapieren (Word sjabloon), huisstijl-instructiedocument, emailhandtekening, PowerPoint presentatie, website

De opdrachtgever
ViaTina is het administratiekantoor van Tina Schoorl. Wil je een kop zonder zorgen? Laat dan je administratie door Viatina verzorgen!
Meer weten over deze opdrachtgever?
vt-administraties.nl

Wat maakte MONQI?
Kijk en lees hieronder!

Tina had al een logo waar ze heel tevreden over is (ontworpen door Gitte Verweel), maar wilde wel graag iets meer aankleding hebben in haar uitingen. Daarom maakte ik voor haar een huisstijl, bestaande uit allemaal kleine illustraties die met elkaar het verhaal van haar bedrijf vertellen.
De illustraties maken haar huisstijl vrolijk en menselijk, passend bij Tina’s spontane en open karakter. Tina is het visitekaartje van haar bedrijf en haar huisstijl is daar een vertaling van. Met deze vrolijke, spontane uitstraling onderscheidt zij zich van veel andere administratiekantoren.

Behalve visitekaartje, briefpapieren, emailhandtekening en PowerPoint paste ik de huisstijl ook toe op het ontwerp van een nieuwe website.
Deze website werd gebouwd door uitdekoker, de tekst werd geschreven door Anita van Prooijen en de fotografie is van K’BOEM.